daguitje.nl

ZOO Planckendael tickets en aanbiedingen

€28,50
Webwinkel.ad.nl
€28,50
Leukstetickets.nl

ZOO Planckendael

Stap binnen in ZOO Planckendael en laat je meenemen op een reis van het ene continent naar het andere. Begin je ontdekkingstocht in Azië, waar je Orang-oetan Kingdom kunt verkennen. Hier leven de oranje mensapen zij aan zij met gibbons en otters, terwijl kuifmakaken hun buren zijn. Ontdek de fascinerende wereld van de orang-oetans, bewonder de imposante Indische neushoorns en maak kennis met de grote olifantenfamilie. Een bezoek aan deze bijzondere dieren zal je gegarandeerd bijblijven. Vergeet ook niet de speelse welpen van de Aziatische leeuwentroep te spotten.

Laat je vervolgens verwonderen in Afrika, waar een grote groep bonobo’s en hyena’s op je wacht. Wandel tussen de familie moormaki en de ringstaartmaki’s en bewonder het nieuwe antilopenverblijf waar jong leven te bewonderen is bij de dorcasgazellen. Ontmoet de levendige familie berberapen en laat je kinderen zich uitleven in een van de vele speelgelegenheden. In Oceanië, de habitat van de koala en de helmcasuaris, kun je jezelf volledig uitleven. Let op de ooievaars die rakelings langs je heen scheren op weg naar hun nesten in het park.

Kortom, ZOO Planckendael biedt een werelds avontuur vol adembenemende ontmoetingen. Verken de diverse continenten, bewonder de unieke diersoorten en geniet van de vele speelmogelijkheden. Mis deze onvergetelijke ervaring niet!

Vergelijk de ticketprijzen van ZOO Planckendael op Daguitje.nl en maak je dagje uit compleet met de beste prijs.

Faciliteiten

ZOO Planckendael adresgegevens

ZOO Planckendael
Leuvensesteenweg 582
2812 Mechelen

Andere leuke dagjes uit