daguitje.nl

Familiepark Mondo Verde tickets en aanbiedingen

Familiepark Mondo Verde

Een Uniek Gezinsuitje met aantrekkelijke attracties, bijzondere dieren en betoverende wereldtuinen.

Leuke attracties

Stap samen in de wereld van spectaculaire attracties bij Mondo Verde. Zweef door de lucht in de betoverende Mondo Volare of laat jullie adrenaline stijgen in de achtbaan Treno. Durf je het aan om naar beneden te suizen in een waterattractie? Waag dan een rit in de grote wildwaterbaan El Niño. Voor een adembenemend uitzicht over het Apeneiland kun je plaatsnemen in de Sky Dive, maar pas op voor de ondeugende Ringstaartmaki’s. Terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuinen, kunnen de ouders genieten van een momentje rust met een heerlijke kop koffie op het terras.

Ontdek alle bijzondere dieren

Ontdek de fascinerende dierenwereld van Mondo Verde, waar jullie oog in oog komen te staan met verschillende bijzondere diersoorten van over de hele wereld. Bewonder de kleurrijke tropische vogels, observeer majestueuze witte Afrikaanse leeuwen, laat je imponeren door krachtige Bengaalse tijgers en maak kennis met andere unieke dieren. Hier krijgen jullie de unieke kans om een echte zwarte panter te zien. Kun jij het verschil ontdekken tussen een zwarte panter en een Sri Lankaanse panter? Wandel vervolgens door het Australische gebied en sta oog in oog met Bennettwallaby’s en zwarte zwanen. In de Woestijn kunnen jullie niet alleen kamelen bewonderen, maar ook de schattige stokstaartjes.

Ontdek de betoverende wereldtuinen

Maak een betoverende reis rond de wereld in slechts één dag bij Mondo Verde. Verken het Tropisch Paradijs en wandel tegelijkertijd door drie verschillende continenten. Hier zullen jullie de typische flora en fauna van Oost-Azië, Afrika en Zuid-Amerika ervaren. Ontdek de rijke Japanse cultuur en wandel door de wereldtuin van Engeland, waar jullie de Formele Tuinen en het Engelse landschap verkennen. Bezoek de Spaanse tuinen en bewonder twee prachtige bezienswaardigheden: het Alhambra en het Real Alcázar de Sevilla. Mondo Verde biedt een onvergetelijke ervaring vol prachtige wereldtuinen om van te genieten.

Maak je gezinsuitje compleet met een bezoek aan Mondo Verde. Hier beleven jullie een dag vol plezier, ontdekkingen en verwondering. Van opwindende attracties en bijzondere dieren tot betoverende wereldtuinen, Mondo Verde biedt vermaak voor het hele gezin. Bovendien zijn heerlijke maaltijden zoals pasta, broodjes en andere lekkernijen inbegrepen in de prijs. Aarzel niet langer en plan vandaag nog jullie avontuurlijke dag bij Mondo Verde!

Faciliteiten

Familiepark Mondo Verde adresgegevens

Familiepark Mondo Verde
Groene Wereld 10
6372 PW Landgraaf

Andere leuke dagjes uit