daguitje.nl

Dierenpark Zie-ZOO tickets en aanbiedingen

Dierenpark Zie-ZOO

Dierenpark Zie-ZOO in het Brabantse Volkel is de eerste “Zorgdierentuin” van Nederland. Het is een speciale plek waar mensen met autisme de mogelijkheid hebben om te werken in verschillende functies, zoals dierverzorging, horeca, technische dienst en tuinonderhoud. Dit betekent dat het dierenpark grotendeels wordt gerund door mensen met autisme, waardoor het een inspirerende en inclusieve omgeving is.

Diversiteit aan Unieke Diersoorten

In Dierenpark Zie-ZOO streven ze ernaar om zoveel mogelijk diversiteit aan dierensoorten te tonen. Bezoekers kunnen hier kennismaken met dieren die je bijna nergens anders ziet, zoals de kleurrijke Amazone papegaai, de indrukwekkende Aziatische rode hond, de gevlekte hyena en de mysterieuze nevelpanter. Op de reptielenzolder wachten anaconda’s en kaaimannen om bewonderd te worden.

Een Duurzame Groene ZOO

Dierenpark Zie-ZOO is niet alleen een Zorgdierentuin, maar ook een Groene ZOO. Binnen het park wordt er milieubewust gewerkt, met onder andere het gebruik van warmtepompen voor verwarming, regenwater voor het doorspoelen van toiletten en het opwekken van stroom met behulp van zonnepanelen. Dit heeft geresulteerd in het Greenkey Goud certificaat, waarmee het park haar toewijding aan duurzaamheid bevestigt

Kom snel naar Volkel en maak kennis met dieren zoals de kusimanse, reuzenmiereneter, prairiehondje, Afrikaanse wilde hond, anaconda, zwarte beer en tayra. Dierenpark Zie-ZOO bevindt zich naast de ingang van de luchtmachtbasis.

Vergelijk de entreeticket prijzen op Daguitje.nl en zorg ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de beste prijs.

Faciliteiten

Dierenpark Zie-ZOO adresgegevens

Zeelandsedijk 14B
5408 SM Volkel

Andere leuke dagjes uit