daguitje.nl

Sauna Het Friese Woud tickets en aanbiedingen

Sauna Het Friese Woud

Ontdek Sauna Het Friese Woud, gelegen op de grens van Drenthe en Overijssel, en geniet van een dag vol complete ontspanning en rust. Laat jezelf onderdompelen in een ruim assortiment aan sauna’s, waar je onbeperkt gebruik kunt maken van de ontspannende faciliteiten, douchegel en scrubzout. Ervaar de weldaad van stoombaden, dompelbaden, zwembaden, infraroodcabines en whirlpools. Bekijk hier de handige plattegrond van Sauna Het Friese Woud om je bezoek optimaal te plannen.

Bij Sauna Het Friese Woud is het belangrijk om te weten dat badkleding niet is toegestaan. In het restaurant, op het horeca-terras en in de rustruimten is het dragen van een badjas en badslippers verplicht. Maak je geen zorgen als je deze niet hebt, want bij Sauna Het Friese Woud kun je een badjas en badhanddoek huren. Ook kun je ter plaatse badslippers aanschaffen, zodat je volledig voorbereid bent op een dag van ultieme ontspanning.

Laat de alledaagse drukte achter je en geniet van een heerlijk dagje weg bij Sauna Het Friese Woud. Ervaar de serene sfeer, laat je zorgen los en kom volledig tot rust in deze prachtige wellnessoase. Boek vandaag nog je ticket en maak je klaar voor een ultieme ontspanningservaring bij Sauna Het Friese Woud.

Faciliteiten

Sauna Het Friese Woud adresgegevens

Boijlerweg 48
8392 NJ Boijl

Andere leuke dagjes uit