daguitje.nl

World of Dinos Rotterdam tickets en aanbiedingen

World of Dinos Rotterdam

Ontdek de wereld van dinosaurussen deze zomer bij World of Dinos in de Van Nelle Fabriek Rotterdam! Van 8 juli tot en met 27 augustus veroveren levensgrote dinosaurussen de Van Nelle Fabriek. Durf jij de uitdagingen aan te gaan en oog in oog te staan met angstaanjagende dino’s?

Plezier en educatie komen perfect samen in World of Dinos. Ga als avonturier op ontdekkingstocht en leer alles over de verschillende dinosaurussen, hun leefomgeving en hun gewoontes. Beantwoord alle vragen van de speurtocht en test je kennis!

Word een echte dinoranger in de avontuurlijke kidszone. Maak een jeepsafari, maak een ritje in de dino express en ga op zoek naar bijzondere opgravingen als een echte ranger. Vergeet ook niet een balletje te slaan op de dino golfbaan. Voor jong en oud valt er van alles te beleven!

Beleef dit unieke avontuur in de historische Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Meer dan 60 levensechte dinosaurussen, inclusief brullende T-rex en razendsnelle Velociraptor, zorgen ervoor dat je even terug in de tijd gaat. Mis deze bijzondere locatie niet!

Ontdek de fascinerende wereld van dinosaurussen bij World of Dinos in de Van Nelle Fabriek Rotterdam. Boek nu je tickets voor een onvergetelijk dagje uit via onze website!

Faciliteiten

World of Dinos Rotterdam adresgegevens

Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Andere leuke dagjes uit