daguitje.nl

Wildlands Adventure Zoo Emmen tickets en aanbiedingen

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Maak een onvergetelijk avontuur mee in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen! Beleef een wereldreis in één dag vol spannende ontmoetingen en indrukwekkende dieren.

In Jungola stap je in de mysterieuze wereld van de tropische jungle. Vaar met een boot over de Rimbula River langs slingerapen, ringstaartmaki’s en imposante Aziatische olifanten die zich graag in het water vermaken. Verken de exotische omgeving en laat je verwonderen door de weelderige flora en fauna.

Ontdek Serenga, waar je met een truck de Savanne verkent en oog in oog komt te staan met zebra’s, gnoes, giraffes en neushoorns. Bewonder de majestueuze leeuwen die heerlijk luieren bovenop de Leeuwenberg. Durf jij de uitdaging aan? Ga dan in de achtbaan Tweestryd en race door een oude mijn.

Betreed Nortica en dompel je onder in de wereld van ijzige kou. Maak kennis met ijsberen, observeer de speelse pinguïns en geniet van de ondeugende streken van de zeeleeuwen. Breng ook een bezoek aan de houtzagerij en ga op zoek naar wasberen en stinkdieren.

Ga een leuk dagje weg naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak je klaar voor een dag vol ontdekkingen, avontuur en verwondering. Boek nu jouw tickets via onze website en beleef een onvergetelijk daguitje!

Faciliteiten

Wildlands Adventure Zoo Emmen adresgegevens

Dierenpark Emmen
Hoofdstraat 18
Postbus 1010
7801 BA Emmen
T: 0591-850855.
E: info@dierenpark-emmen.nl

Andere leuke dagjes uit