daguitje.nl

Thermen la mer tickets en aanbiedingen

Thermen la mer

Centraal gelegen in Almere-Haven, in een mooie en bosrijke omgeving, vindt je Thermen La Mer. Een bezoek aan deze sauna staat garant voor een heerlijke dag ontspanning. Deze sauna staat vooral bekend om de Finse opgietrituelen (Löyly), welke dagelijks 7 keer gegeven worden.


Er zijn verschillende faciliteiten waar je volledig kunt ontspannen. Zo kun je binnen gebruik maken van een kruidensauna, opgietcabine, infraroodsauna en Romeins stoombad. Ook is er een Osmaans Badhuis met een warm anijs en eucalyptus bad. Wil je helemaal tot rust komen dan is hier zelfs een stiltesauna, waar het echt helemaal stil is. Binnen bevindt zich het restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten, zowel lunch als diner.
Buiten is er een prachtige tuin met een Mediterraans thema waar je het echte vakantiegevoel ervaart. Neem plaats op de zonneweide, op het lounge terras of achterin de rustige tuin en geniet van de tijd voor jezelf bij de open haard. Je vindt hier blokhutten waarin verschillende sauna’s bevinden.

Faciliteiten

Thermen la mer adresgegevens

Scoutingpad 3,
1351 GN Almere
Vroege Vogelbos
Telefoon: 036-5386888
Fax : 036-5400268
E-mail info@thermenlamer.nl

Andere leuke dagjes uit