daguitje.nl

Taman Indonesia tickets en aanbiedingen

Taman Indonesia

We zijn allemaal wel eens in een dierentuin geweest en hebben allemaal wel eens kennis gemaakt met dieren als leeuwen, tijgers, olifanten, giraffen en exotische vogels tijdens ons bezoek aan de dierentuin. Ben je een groot liefhebber van dieren, maar wil je eens een ander soort dierentuin bezoeken dan de vele standaard dierentuinen die je in ons land kunt vinden? Bezoek dan dierenpark Taman Indonesia eens: het enige Indonesische dierenpark in ons land.

Maak kennis met diverse Indonesische dieren
In dierenpark Taman Indonesia maak je kennis met verschillende dieren die oorspronkelijk uit Indonesië komen. Zo kun je diverse exotische vogels bekijken, maar kun je ook naar het dierenpark gaan om kennis te maken met zoogdieren als kleinklauwotters, Loewakken en Binturong. Vooral de Loewakken zijn bijzonder, want deze dieren staan bekend om hun ontlasting waar de duurste koffie van de wereld van wordt gemaakt. Vind je het leuk om dit beroemde dier eens in het echt te bewonderen? Dan kun je naar dierenpark Taman Indonesia gaan om de bijzondere dieren uit Indonesië eens in het echt te ontmoeten.

Eet Indonesisch in het eethuisje
Naast een kennismaking met de verschillende Indonesische dieren, kun je komen eten in het Indonesische eethuisje in Taman Indonesia. Dit eethuisje biedt verschillende soorten Indonesisch voedsel aan, zoals loempia’s en spekkoek. Ben je enthousiast over Indonesië? Neem een echte Indonesische souvenir mee uit de toko op het park, waar je onder meer beelden en kleding kunt kopen.

Faciliteiten

Taman Indonesia adresgegevens

Dierenpark Taman Indonesia

Kallenkote 53
Kallenkote

Nabij Steenwijk, afslag Steenwijk-Zuid (5)

tel. 0521-511189
email. info(at)taman-indonesia.nl

Andere leuke dagjes uit