daguitje.nl

Spido Havenrondvaart tickets en aanbiedingen

Spido Havenrondvaart

De haven van Rotterdam behoort tot één van de grootste havens ter wereld. Hier is het altijd druk met verkeer van zee- en binnenvaartschepen. Met Spido kun je een bijzondere rondvaart maken door deze havens. Vanuit hier zie je de indrukwekkende skyline van Rotterdam met grote gebouwen en heb je uitzicht op de unieke werven, dokken en de moderne overslag van de enorme containers.

Tijdens de rondvaart krijg je informatie over de vaarroute door middel van beeld en geluid. De gehele toch duurt ongeveer 75 minuten. 


Wil je nog meer zien van alle bedrijvigheid in de wereldhaven van Rotterdam, dan kun je er voor kiezen om een uitgebreide rondvaart te gaan doen. Tijdens deze tocht vaar je door het Botlekgebied. Je zal hier nog meer van deze wereldhaven zien. Je neemt een kijkje bij de scheepswerven en reparatiebedrijven, pijpenleggers, roll ON – roll OFF, droogdokken en de overslag van miljoenen containers. Dit zorgt voor een indrukwekkende tocht waarbij je de havens van een andere kant kunt bekijken.

Faciliteiten

Spido Havenrondvaart adresgegevens

Willemsplein 85
3016 DR Rotterdam
010- 2759988

Andere leuke dagjes uit