daguitje.nl

Speelnatuur Tiengemeten tickets en aanbiedingen

Speelnatuur Tiengemeten

Spelen kan natuurlijk in een speeltuin, maar de natuur heeft ook veel te bieden als het om spelen gaat. Breng je een bezoek aan Speelnatuur Tiengemeten met het gezin, dan kunnen jouw kinderen de hele dag spelen tussen de bomen, beekjes, bloemen, blubber en beesten. Geen dag voor mietjes, maar een dag voor avontuurlijke kinderen die graag in de ruige natuur zijn. En omdat Speelnatuur Tiengemeten wel 4,5 hectare groot is, kunnen de kids zich hier gemakkelijk een hele dag vermaken.

Speelnatuur Tiengemeten: ook voor de kleintjes
Als je leest over het spelen in de ruige natuur, klinkt een dag in Speelnatuur Tiengemeten misschien niet als een geschikt uitje voor kleinere kinderen. Toch is deze natuurlijke speeltuin zeker ook toegankelijk voor kleinere kinderen, want op de 4,5 hectare van het natuurgebied vind je ook een zogeheten Ukkie-eiland. Het Ukkie-eiland is niet alleen speciaal ontwikkeld voor de jongste bezoekers, maar ligt ook direct naast het terras voor de (groot)ouders.

Faciliteiten

Speelnatuur Tiengemeten adresgegevens

Mail naar tiengemeten@natuurmonumenten.nl of bel tijdens kantoortijden met het Servicenummer Tiengemeten: (0900) 324 25 26.

Andere leuke dagjes uit