daguitje.nl

Safaripark Beekse Bergen tickets en aanbiedingen

Safaripark Beekse Bergen

In Safaripark Beekse Bergen kun je je laten verwonderen door de verscheidenheid van meer dan 1.250 dieren door het gehele park heen. Het Safaripark is al jarenlang een begrip en één van de grootste dierentuinen van Nederland. Jaarlijks komen er meer dan een miljoen bezoekers richting het zuiden van Nederland om in Hilvarenbeek een bezoekje te brengen aan het park.

Het park probeert zichzelf te onderscheiden door zich meer te profileren met het safari-thema en niet zo zeer als een algemene dierentuin. In de dierentuin vind je dan ook voornamelijk beesten die je normaal gesproken in Afrika in het wild aantreft. Naast de vele shows die worden opgevoerd in het dierenpark, zijn er ook voederprogramma’s waarbij je kunt zien hoe de dieren gevoerd worden en soms zelfs mee mag helpen.

Net als de echte safari’s in Afrika is er ook de mogelijkheid om het park te verkennen met de auto, dit maakt dit uitje ook zeer geschikt voor bezoek met gehandicapten.

Overnachten

Je kunt ook blijven overnachten in of nabij het Safaripark. In de Beekse Bergen is er de unieke mogelijkheid om te slapen in het Rangercamp. Dit is een opgezet tentenkamp in het midden van het park dat zorgt voor een ultieme Afrika-experience.

Faciliteiten

Safaripark Beekse Bergen adresgegevens

Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
0900-2335732

Andere leuke dagjes uit