daguitje.nl

Rosada outlet tickets en aanbiedingen

Rosada outlet

Ben jij als fashion liefhebber dol op merken, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Kom dan een dagje shoppen bij Rosada fashion outlet in Roosendaal. Hier vindt je 60 winkels met 79 verschillende merken in een karakteristieke omgeving waarbij altijd een korting van 30% tot 70% gegeven wordt.

Er is genoeg keuze aan dames-, heren- en kindermode, maar ook sportkleding, accessoires, lingerie, tassen en schoenen. Een ander bijkomend voordeel is dat de parkeergelegenheid zeer ruim en goedkoop is. 
Rosada is ook geschikt voor kinderen. Speciaal voor de kinderen is er Rosada’s Modekeet. Dit is een modefabriek waar de kinderen zich kunnen uitleven door te spelen, knutselen en verkleden. Tijdens vakanties vindt hier vaak Kids Entertainment plaats. 


Als je tussen het shoppen door even wilt uit rusten, heb je de keuze uit vier verschillende horecagelegenheden. Waan je in Amerikaanse sferen bij de Food Factory, ga pannenkoeken eten bij On Top of lunch in de gezellige Brasserie, er is voor ieder wat wils.

Faciliteiten

Rosada outlet adresgegevens

Rosada 70
4703 TB Roosendaal
Tel:0165 524 888

Andere leuke dagjes uit