daguitje.nl

Roermond outlet tickets en aanbiedingen

Roermond outlet

Vlakbij het karakteristieke centrum van Roermond bevindt zich Designer Outlet Roermond, een paradijs voor modeliefhebbers. Hier vindt je 150 winkels met 200 verschillende designermerken met korting die tot wel 70% oploopt. Deze outlet biedt een zeer ruim aanbod in dames- en herenkleding met merken als Gucci en Dolce & Gabanna, maar ook sportlabels als Adidas en Nike. Ook kun je hier terecht voor mooie sieraden, accessoires, lingerie en luxe crèmes.

Vindt je het lastig om datgene uit te zoeken wat echt goed bij u past? Kies er dan voor en te gaan winkelen met behulp van een personal shopper. Zij kunnen je helpen om de juiste keuzes te maken of de gewenste look creëren. 
Voor de kinderen is er een overdekte kinderspeelplaats waar zij zich kunnen uitleven. 
Op het terrein zijn verschillende eetgelegenheden te vinden. Zo bevinden zich er een aantal grote ketens in het voormalig kazernegebouw. Indien het mooi weer is kun je hier plaats nemen op een van de terrasjes. In de winkelstraten zitten de kleinere cafetaria’s waar je terecht kunt voor een heerlijke kop koffie met iets lekkers.

Faciliteiten

Roermond outlet adresgegevens

Stadsweide 2,
6041 TD Roermond,
Nederland,
P: +31 (0) 475 351 777
F: +31 (0) 475 311 687

Andere leuke dagjes uit