daguitje.nl

Preston Palace tickets en aanbiedingen

Preston Palace

In het hart van Twente staat een uitgaanscentrum waar je niet op uitgekeken raakt. Preston Palace biedt vermaak op meer manieren dan je voor mogelijk houdt! Het evenementenpaleis noemt zichzelf een ‘all-in hotel en uitgaanscentrum’, maar je kan er ook prima heen zonder overnachting.

Preston Palace zwembad en sauna

Zo heeft Preston Palace een prachtig subtropisch zwembad waar je je met gemak de hele dag vermaakt. Onder een sfeervolle sterrenhemel zwem en speel je in het grote centrale bad, geniet je van de whirpools en kan je met de kleinsten terecht in een verwarmd kinderbad. Wie liever wat passiever is, kan de sauna of de verschillende zonnehemels aandoen.

Preston Palace biedt een all-in arrangement en dat betekent dat je voor een leuk diner niet de deur uit hoeft. Het restaurant Piri Piri heeft verschillende, vrolijke kipgerechten geschikt voor de hele familie. Wie iets luxer wil eten, kan terecht in Bistro de Heerlijkheid. Daar doen ze trouwens ook niet moeilijk over de kinderen.

Als je uitgebuikt bent, kan je ‘s avonds opnieuw terecht in het zwembad. Of je kiest voor de indoor-kermis met verschillende attracties. Luchtfietsen die je door elkaar schudden? Een lancering van de Discovery? Het is er allemaal! De klassiekers als de octopus, botsauto’s en een arcadehal zijn natuurlijk ook van de partij. Preston Palace voorziet bovendien in dansmuziek. Of het nou met live-optredens is, of een karaokeavond. Gegarandeerd een dag plezier!

Faciliteiten

Preston Palace adresgegevens

Preston Palace
Laan van Iserlohn 1
7607 PT Almelo

Telefoon: 0546-542 121
7 dagen per week bereikbaar!
E-mail info@prestonpalace.nl

Andere leuke dagjes uit