daguitje.nl

Madurodam tickets en aanbiedingen

Madurodam

Leer Nederland op een bijzondere manier kennen in miniatuurstad Madurodam, waar Nederland gebouwd is met een schaal van 1 op 25. Dit park bestaat al meer dan 60 jaar en zorgt sindsdien voor een onvergetelijke dag voor jong en oud.
Madurodam bestaat uit driedimensionale gebouwen uit alle delen van Nederland die een indruk geven van het land en de Nederlandse samenleving. Sommige onderdelen kunnen bewegen of geven informatie via een auditieve toelichting. 
Er zijn veel interactieve onderdelen in het park te vinden waarbij iedereen kan meedoen en zo spelenderwijs meer te weten komt over Nederland. Zo kun je zelf leren vliegen op Schiphol, als dj achter de draaitafel staan, wind opwekken met behulp van windmolens en in de haven van Rotterdam de schepen vol laden.

Maar je maakt hier ook kennis met de meesters van de kunst in het Rijksmuseum. Het is zelfs mogelijk om een panorama vlucht te maken waarbij je in 60 seconden over heel Nederland vliegt!
Tijdens je ontdekkingstocht zijn er verschillende mogelijkheden om jezelf weer op te laden. Neem plaats in het restaurant en geniet van het prachtige uitzicht. Of geniet op het terras bij het Panaroma café waar genoeg speelruimte voor de kinderen is in Waddenzee speeltuin, of voor de kleintjes de Nijntje speeltuin.

Faciliteiten

Madurodam adresgegevens

Madurodam
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag

T +31 (0)70 416 24 00

Andere leuke dagjes uit