daguitje.nl

Madame Tussauds tickets en aanbiedingen

Madame Tussauds

Heb je altijd al een keer een echte beroemdheid willen ontmoeten, maar is het je nog niet gelukt om oog in oog te staan met jouw favoriete artiest, acteur of realityster? Geef dan de hoop nog niet op, want als je naar Madame Tussauds gaat krijg je de kans om tientallen verschillende beroemdheden te ontmoeten. Niet in levende lijve, maar wel in de vorm van zeer realistische wassen beelden.

Armin van Buuren, Justin Bieber, One Direction, Doutzen Kroes en zelfs president Obama: je vindt ze allemaal in Madame Tussauds. Ga met jouw helden op de foto en het lijkt net of je de beroemdheden van het museum in het echt hebt ontmoet. Het bijzondere museum met wassen beelden is geschikt voor jong en oud en kan ook bezocht worden door grote groepen, dus je kunt altijd en met iedereen naar het museum om kennis te maken met jouw favoriete beroemdheden uit Nederland en andere landen van de wereld.

Faciliteiten

Madame Tussauds adresgegevens

Madame Tussauds is gevestigd op de Dam in hartje Amsterdam, ongeveer op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station.

Andere leuke dagjes uit