daguitje.nl

Gulpener Brouwerij tickets en aanbiedingen

Gulpener Brouwerij

Midden in een uniek landschap aan de Gulpenberg in Gulpen ligt de Gulpener brouwerij. Gulpener is een eerlijk bier dat geproduceerd wordt door duurzame ingredienten die zorgen voor een breed smaakpalet. Zij werken samen met leveranciers met een milieukeurmerk en biologisch gecertificeerd zijn. Bij Gulpener kijken ze met een kritische blik naar hun bedrijfsprocessen. Zo worden materialen en grondstoffen opnieuw gebruikt en wordt er tegenwoordig gewerkt aan de ontwikkeling van biologische bieren.

Wil jij een kijkje nemen bij dit proces of kennismaken met dit bijzondere bier, kom dan een bezoek brengen aan de Gulpener brouwerij. 
Tegenover de brouwerij bevindt zich het Bierhuys. Dit is het proeflokaal waar alle bieren en streekproducten gepresenteerd worden. Daarnaast kom je hier ook achter de visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen en de plek in de cultuurhistorie van Zuid Limburg. De biersommelier vertelt je meer over de achtergrond van het bier. Uiteraard vindt er een proeverij van verschillende smaken bier plaats.

Faciliteiten

Gulpener Brouwerij adresgegevens

Rijksweg 16
6271 AE Gulpen
tel. 043-4507575
info@gulpener.nl

Andere leuke dagjes uit