daguitje.nl

Glowgolf Enschede tickets en aanbiedingen

Glowgolf Enschede

Maak kennis met de kleurrijke en fluorescerende wereld van glow in de dark midgetgolf bij GlowGolf in Enschede. Het glowgolf wordt binnen gespeeld in een donkere ruimte. Hier worden special effects aan toegevoegd waarbij alles apart opgelicht wordt met een glow in the dark effect. Dit geeft een bijzondere twist aan een potje midgetgolf en is zeker de moeite waard om een keer mee te maken en is zeer geschikt voor alle leeftijden. Het thema van de GlowGolf baan in Enschede is “een avontuurlijke reis”.

Je speelt midgetgolf op een baan van 18 holes in een fluoresceren decor waarbij je vanuit de onderwaterwereld met prachtige decorstukken een spannend jungle eiland ontdekt waar je steeds meer resten van inheemse bewoners ontdekt. Uiteraard zijn alle onderdelen uitgelicht door fluorescerende blacklights. De gehele beleving wordt nog groter als je gebruik maakt van de 3D-brillen. Deze zorgen voor een extra dimensie in de vloeren, wanden en decorstukken. Het hele spel wordt hierdoor ook moeilijker. Elke hole heeft andere hindernissen die er voor zorgen dat je uitgedaagt wordt om een hole in one te slaan. 
Elke vrijdagavond is in de GlowGolf in Enschede een 80’s/90’s avond. Tijdens deze avond kun je lekker glowgolfen en borrelen met de muziek van toen.

Faciliteiten

Glowgolf Enschede adresgegevens

J.J. van Deinselaan 30a
7541 PE Enschede
Tel: 053-4786714
E-mail: enschede@glowgolf.nl

Andere leuke dagjes uit