daguitje.nl

Dolfinarium tickets en aanbiedingen

Dolfinarium

Het zwaarste en meest kolossale dier van het Dolfinarium is de walrus. Toch zijn deze log en traag ogende dieren verrassend snel. Dit kun je met eigen ogen zien tijdens de Snorrrshow. Natuurlijk is er ook een fantastische dolfijnenshow, waar de dolfijnen je meenemen op wereldreis. Deze Aqua Bella show is zelfs in 2013 benoemd tot beste show van de wereld!
Elke dag zijn er verschillende shows en voorstellingen te bewonderen in het Dolfinarium. Hier zijn verschillende zeezoogdieren te zien zoals dolfijnen, zeehonden en walrussen. Daarnaast zijn er ook veel verschillende vissen en lagere diersoorten waaronder roggen en haaien.


Binnen het park is er mogelijkheid voor interactie met de dieren. Ga bijvoorbeeld op de foto met een dolfijn of een zeeleeuw, een bijzonder moment dat je niet meer vergeet. Het is zelfs mogelijk om echt contact te maken met dolfijnen door daadwerkelijk met ze te zwemmen en spelen. Of neem een kijkje achter de schermen om zo nog meer over alle dieren te weten te komen. Laat je meevoeren door het magische Dolfinarium!

Faciliteiten

Dolfinarium adresgegevens

Dolfinarium
Strandboulevard Oost 1
3841 AB Harderwijk
T. 0341-467 467
info@dolfinarium.nl

Andere leuke dagjes uit