daguitje.nl

Dierenrijk Eindhoven tickets en aanbiedingen

Dierenrijk Eindhoven

Ooit neus aan neus gestaan met Siberische tijgers, Aziatische olifanten of berberapen? In Dierenrijk kun je deze dieren, en vele anderen, van dichtbij bekijken. Er wonen veel verschillende Europese diersoorten zoals bruine beren, watervogels en herten in de oorspronkelijke natuurlijke omgeving. Leuk om te weten is dat het park over de grootste volière van Europa beschikt en er sinds mei zelfs echte Cheeta’s in het park te bewonderen zijn.

Tijdens de route door het park in de Brabantse hoeve is er voor de kinderen genoeg speelruimte tussen de dieren en in de grote speeltuin, zowel binnen als buiten. Laat je daarnaast verrassen door een van de unieke shows. Bewoon eens een échte olifantentraining bij of geniet van een zeehonden show vol spektakel.

Dierenrijk Eindhoven is een dierenpark in Mierlo: een kleine stad in de directe omgeving van de stad Eindhoven. Wie een groot liefhebber is van dieren en graag nieuwe diersoorten leert kennen, kan een bezoekje brengen aan Dierenrijk Eindhoven om diverse diersoorten van dichtbij te bekijken. Enkele diersoorten die je in het park tegenkomt, zijn diersoorten als bevers, bruine beren, cheeta’s, stinkdieren, ijsberen, kamelen en penseelaapjes. Wat jouw favoriete dier ook is en welk dier je ook van dichtbij kan bekijken: door de vele verschillende dierensoorten in Dierenrijk Eindhoven is dit park geschikt voor iedere dierenvriend.

Naast het feit dat je diverse diersoorten kan bewonderen in het park, kun je ook naar dierenshows in Dierenrijk Eindhoven. Zo kun je kijken hoe dieren gevoerd worden door de verzorgers, maar kun je ook een heuse meet & greet krijgen met een diersoort. Altijd al een slang om je nek willen hebben? Bij Dierenrijk Eindhoven is het mogelijk!

Faciliteiten

Dierenrijk Eindhoven adresgegevens

Bezoekadres:
Dierenrijk
Baroniehei
Nuenen

Andere leuke dagjes uit