daguitje.nl

De Efteling tickets en aanbiedingen

De Efteling

Er is één plek in Nederland waar zelfs de prullenbakken leuk zijn. Dat is natuurlijk de Efteling. Zodra je naar binnen wandelt onder de grote poort en tegen de torenhoge nek van Lange Jan aankijkt, begeef je jezelf in een sprookje. Of je nou jong bent of jong van geest: je valt van de ene verwondering in de andere. Loop door een sprookjesbos vol bekende verhalen als Sneeuwwitje en Roodkapje, en vergeet je vooral niet over te geven aan de vele memorabele attracties.

De vaartocht in de Vliegende Hollander begint onschuldig, maar eindigt met een spetterende duik! Wie van houten achtbanen houdt, kan niet om Joris en de Draak heen. Maar de Efteling heeft ook vertier… in het donker! Vogel Rok is een overdekte achtbaanrit waar geen zonlicht aan te pas komt, en dan hebben we het nog niet over de prachtige lavenwereld Droomvlucht, waar je ogen en oren tekort voor komt. Sla vooral ook de wonderlijke boottocht Fata Morgana niet over. Of Villa Volta, waarin je niet meer weet wat boven en wat onder is. Er is geen pretpark met zoveel bijzondere attracties als de Efteling.

Efteling is elk seizoen leuk
De Efteling is niet alleen leuk in de lente en zomer, maar op elk moment in het jaar. Zo is er elk seizoen iets bijzonders te beleven, zoals de lichtwatershow Aquanura die beweegt op de beats van DJ Tiësto. Of de liveshow Raveleijn, waarin ridders met mysterieuze helmen het opnemen tegen vuurspuwende draken. Zelfs in de winter is de Efteling meer dan de moeite waard. In de befaamde Winterefteling gaan de attracties gehuld in sneeuweffecten en kan je zelfs kan schaatsen en langlaufen!

Faciliteiten

De Efteling adresgegevens

De Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel

Andere leuke dagjes uit