daguitje.nl

Walibi Holland tickets en aanbiedingen

Walibi Holland

Walibi Holland is hét attractiepark in Nederland waar je naartoe gaat voor de echte spanning en sensatie. Walibi heeft de wildste achtbanen en wreedste attracties. Neem nou de Space Shot! Die schiet je de lucht met een duizelingwekkende snelheid. The Thomahawk is een variant op de bekende ‘piratenboot’ die ook nog eens ronddraait, en dan hebben we het nog niet over de achtbanen.

Walibi Holland heeft maar liefst vijf sensationele rides. Natuurlijk is er de Goliath, een van de klassieke achtbanen in Nederland die je geprobeerd moét hebben. In de Condor hang je door de scherpste bochten en dan is er nog de Xpress waarin je in noodvaart op de grond afkoerst. Dat moet je gewoon meegemaakt hebben!

Maar ho: Walibi is er niet alleen voor de sensatiezoekers. Het pretpark is ook uitstekend voor gezinsuitjes, met attracties en vermaak voor jong en oud. Je vermaakt je er makkelijk een hele dag dankzij talloze eet- en drinktentjes, en als dat nog niet genoeg is, kan je er zelfs overnachten in Walibi Village. Of je nou met kinderen of vrienden gaat: Walibi Holland is niet voor niets door de ANWB genomineerd voor het leukste uitje van 2014.

Faciliteiten

Walibi Holland adresgegevens

Walibi Holland
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen

+31 (0)321 32 99 99
info@walibiholland.nl

Andere leuke dagjes uit