daguitje.nl

Het wordt zomer! En bij de zomer hoort een uitje naar het waterpretpark, om te zwemmen, te zonnen en als een razende van de glijbaan te roetsjen. Voor de echte glijbaanfans hebben we een leuk nieuwtje: in juli, precies op tijd voor de ergste zomerhitte, opent het Tikibad van Duinrell zijn kersverse buitengedeelte. Tijd om een kaartje te boeken dus, en lekker af te koelen als de zon straks weer fel op de stoffige straatstenen schijnt.

Tikibad staat er natuurlijk om bekend dat het de beste glijbanen van Nederland biedt. En Duinrell kondigt aan dat het nieuwe buitendeel van het bad maar liefst vijf glijbanen gaat krijgen, allemaal met een verschillende lengte en een ander profiel. Deze nieuwe glijbanen brengen het totaal aantal glijbanen van het Tikibad op een adembenemend totaal van 21. Zoveel waterpret vind je nergens verder in Nederland.

Vijf nieuwe glijbanen en de grootste waterbucket van Nederland

Er zijn hier vijf nieuwe waterglijbanen gebouwd, die allemaal geschikt zijn voor het hele gezin.

En dat is nog niet alles, want de Big Bombora is de grootste waterbucket van Nederland. Deze gigantische emmer is vormgegeven als een Tiki-masker en bevat niet minder dan 1.700 (!) liter water. Als je wil meemaken hoe het is om onder een waterval te staan, zoek de Big Bombora dan op in het Tikibad.

Andere attracties in het buitengedeelte van het Tikibad

Behalve vijf glijbanen en de enorme nieuwe waterbucket biedt het buitendeel van het Tikibad nog veel meer moois aan. Er is ook een verwarmd buitenbad aanwezig, waardoor buiten zwemmen ook na de zomerperiode nog leuk is. En de kinderen kunnen hun hart ophalen in het fonkelnieuwe waterspeelhuis van het buitengedeelte.

Sprankelende opening in juli 2019

Het nieuwe buitengedeelte van het Tikibad wordt in juli opengesteld voor publiek. Houd de website van Duinrell in de gaten voor de precieze openingsdatum. Als je een publisher bent, kan je trouwens contact opnemen met Duinrell om live verslag te doen van de opening.

En wil je weten hoe deze gave nieuwe attracties vorm krijgen? Kijk dan op het Youtube-kanaal van Ed van Duinrell. Deze enthousiaste vlogger bespreekt de bouw van de nieuwe attracties in het beste waterattractiepark van Nederland, dat dit jaar zijn 35e verjaardag viert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *