daguitje.nl

Veel gestelde vragen

Onze doelstelling is om alle mogelijke uitjes te verzamelen, inclusief activiteiten die door consumenten zelf worden georganiseerd. Daardoor hebben wij een breed scala aan uitjes die je op andere websites wellicht niet zult vinden.

Je kunt een uitje boeken via de website van de desbetreffende aanbieder. In veel gevallen is er ook de mogelijkheid om het gewenste uitje online te betalen. Mocht online betalen niet mogelijk zijn, dan kun je meestal ter plekke afrekenen.

Jazeker, dat is mogelijk! Voor meer informatie over het toevoegen van daguitjes verwijzen we je graag naar de betreffende pagina.

Als je een klacht of suggestie hebt over de website daguitje.nl, kun je dit kenbaar maken via de contactpagina. Indien je een klacht of suggestie hebt over een specifiek uitje, raden wij je aan om rechtstreeks contact op te nemen met de website van dat specifieke uitje.

Om een uitje als cadeau te geven, raden wij je aan om de pagina van de desbetreffende aanbieder te raadplegen. Wij zijn slechts een verzamelwebsite met alle uitjes van Nederland en bieden zelf geen cadeau-opties aan.

Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle uitjes. Daarnaast kun je ons ook volgen op populaire sociale media platforms zoals Facebook en Twitter. Op die manier zie je altijd leuke en interessante aanbiedingen voorbijkomen en hoef je niets te missen!