daguitje.nl

Wijnproeverij Haarlem tickets en aanbiedingen

€4,50
€70,00
Leukstetickets.nl
€14,95
€19,50
Leukstetickets.nl
€19,95
Tiqets.com
€31,50
€52,50
Tripper.nl
€18,50
Getyourguide.com

Wijnproeverij Haarlem

Op een bijzondere locatie in hartje Haarlem vindt je Wijnproeverij Haarlem. Hier bevindt zich een grote gerestaureerde wijnkelder waar wijnproeverijen georganiseerd worden. 
Er bestaat hier geen standaard proeverij. De vinoloog selecteert een aantal wijnen uit een enorm aanbod die hij kiest afhankelijk van het weer, seizoen of een eigen ingeving. Een proeverij duurt ongeveer anderhalf uur. In deze tijd krijg je minstens 8 wijnen ingeschonken.

Je kunt er voor kiezen om een wijnproeverij te gaan doen met een bepaald thema. Zo zijn er seizoensgebonden proeverijen waarbij je de herfst proeft of juist zomerse wijnen gaat proberen. er zijn ook proeverijen gericht op een bepaalde streek of land. 
Je leert meer over de informatie op het etiket, de gebruikte druiven, de geuren en smaken. Ook kom je meer te weten over de combinatie met verschillende spijzen. Een wijnproeverij is dus veel meer dan gezellig een wijntje drinken.

Bij wijnproeverij Haarlem is het mogelijk om een aansluitende activiteit te boeken. Zo kun je een GPS puzzeltocht gaan doen, waarbij je op zoek gaat naar de wijn. De tocht eindigt voor de deur van de wijnkelder, waarop aansluitend een wijnproeverij plaatsvindt. Je kan ook een rondje op de step maken, waarbij je langs verschillende plekjes van de stad gaat.

Faciliteiten

Wijnproeverij Haarlem adresgegevens

Tel: 023-711 30 20

Andere leuke dagjes uit