daguitje.nl

Urban Oasis tickets en aanbiedingen

Urban Oasis

Ben jij echt toe aan een energieboost? Dan ben je bij Urban Oasis in Den Haag aan het juiste adres. Binnen deze spa bevindt zich namelijk een echte zuurstofbar. De zuurstof die je hier inademt bestaat voor 85-90% uit zuurstof, terwijl dit in de normale lucht slechts 21% is. Voeg hier een aromatherapie bij en je krijgt gedurende de dag een nieuwe ontspannende boost. Lichaamscellen herstellen zich sneller in een zuurstofrijke omgeving en het uithoudingsvermogen versterkt. Dit heet efficiënt ontspannen, je kunt namelijk in relatief korte tijd optimaal ontspannen.

Urban Oasis is een spa waar alle zintuigen geprikkeld worden door de geuren, kleuren en ontspannende muziek. Je zult je hier zeker op je gemak voelen, je mag de kleding dragen waarin jij je prettig voelt. Er zijn verschillende massages die zorgen voor extra energie, ontspanning en het verminderen van stress en pijnklachten. Ook zijn er verschillende workshops te volgen, bijvoorbeeld zelf parfum maken op basis van ethische oliën.
Bij Urban Oasis kun je terecht voor een dag pure ontspanning waarbij je op een pro-actieve manier aan je gezondheid werkt.

Faciliteiten

Urban Oasis adresgegevens

Torenstraat 156
Den Haag Centrum
070-362 5008
relax@urbanoasis.nl

Andere leuke dagjes uit