daguitje.nl

Thermen Holiday tickets en aanbiedingen

Thermen Holiday

Toe aan een dag volledige ontspanning in een paradijselijk resort? Thermen Holiday in Schiedam zorgt voor een oase van rust in de Randstad. Hier zijn verschillende sauna-, massage- en beautyfaciliteiten te vinden die zorgen voor een unieke en persoonlijke wellnesservaring.
Bij Thermen Holiday kun je genieten van heerlijke sauna’s en baden. Er zijn 11 verschillende sauna’s. Zo kun je film kijken in de bioscoopsauna, de mooie gekleurde vissen bewonderen in de aquariumsauna en zijn er Finse opgietrituelen in de Banjasauna. Na elke sauna kun je afkoelen en verder ontspannen in één van de verschillende baden zowel binnen als buiten gelegen. Je kunt ook kiezen voor een van de hamam behandelingen wat zorgt voor optimale ontspanning en een zijdezachte huid.
In het resort is een beauty- en massage instituut gevestigd waar je kunt genieten van professionele massages en beautybehandelingen. Ook bevindt zich binnen het resort een restaurant waar je kunt genieten van verse sappen, lunchgerechten en heerlijke diners.

Faciliteiten

Thermen Holiday adresgegevens

Prinses Beatrixlaan 10
3121 JN Schiedam

Andere leuke dagjes uit