daguitje.nl

Thermen Bussloo tickets en aanbiedingen

Thermen Bussloo

Aan het prachtige meer van Bussloo op de Veluwe ligt één van de mooiste en grootste beauty- en wellnessresorts van Nederland, namelijk Thermen Bussloo. Dit jaar werden zij zelfs voor de derde keer op rij verkozen tot het Beste Wellnessresort van Nederland!
Als je toe bent aan een heerlijke ontspannen ervaring is een bezoek aan Thermen Bussloo zeker de moeite waard. Het paradijselijke resort zorgt voor een weldaad voor je gezondheid. Er zijn verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals zwembaden, zonnebanken en massages.

Uiteraard zijn er verschillende soorten sauna’s waaronder droge en vochtige sauna’s, infraroodcabines en stoombaden. Door de sauna’s krijg je een heuse oppepper doordat de temperaturen kunnen oplopen tot 100˚C. 
Zij beschikken ook over een beautycentrum met een ruime keuze aan behandelingen. Hier kun je genieten van gezichtsbehandelingen, unieke massages, pedicure en manicure. 
Indien je de wellnesbeleving compleet wilt maken kun je er voor kiezen om te overnachten in het luxeuze Hotel Thermen Bussloo, gelegen naast het wellness resort.

Faciliteiten

Thermen Bussloo adresgegevens

Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst
055-368 26 40

Andere leuke dagjes uit