daguitje.nl

Thermae Son tickets en aanbiedingen

Thermae Son

Ervaar de gemoedelijke Brabantse sfeer in het Wellness & Healthresort Thermea Son. Dit resort bevindt zich in een bosrijke omgeving in Son en Breugel, vlakbij Eindhoven. Deze natuur kun je binnen in het resort ervaren of geniet buiten van de prachtige tuin die omringd is met bomen waar verschillende faciliteiten gelegen zijn.
Genieten en ontspannen op een natuurlijke manier staat hier centraal. Het resort heeft een pure waterbron, waar je heerlijk kan zwemmen en bubbelen.
Bij Thermea Son vindt je alles voor ontspannen en inspanning onder één dak. Het resort beschikt over een ruim aanbod aan saunafaciliteiten, massages en schoonheidssalons. Daarnaast kun je gebruik maken van een kapsalon, een kinderopvang, een sportclub en een zwembad. Ook is hier een restaurant met verschillende zalen waar je kunt genieten van een lunch of een uitgebreid diner.
Inspanning en ontspanning kunnen hier goed samen komen. Werk jezelf eerst in het zweet door een sportactiviteit binnen of buiten om vervolgens volledig te ontspannen in een van de sauna’s. Je kunt de dag naar eigen wensen invullen, er zijn genoeg mogelijkheden!

Faciliteiten

Thermae Son adresgegevens

Thermaelaan 2
5691 PM Son en Breugel
0499 – 47 63 83
info@thermaeson.nl

Andere leuke dagjes uit