daguitje.nl

Stadsmuseum Harderwijk tickets en aanbiedingen

Stadsmuseum Harderwijk

Het Stadsmuseum Harderwijk is een vernieuwend museum dat het verhaal van Harderwijk op een toegankelijke manier vertelt. Wat het museum zo uniek maakt ten opzichte van andere musea, is het feit dat het museum extra toegankelijk gemaakt is. Waar de meest musea enkel toegankelijk zijn voor mensen die van kunst en/of cultuur houden, is dit bij het Stadsmuseum Harderwijk niet het geval. Zo heeft het museum niet alleen interessante tentoonstellingen, maar is het ook echt een ontmoetingsplaats voor jong en oud.

Bezoek de exposities, drink een kop koffie en ga lekker lunchen
Ga je naar het Stadsmuseum Harderwijk, dan kun je veel verschillende dingen doen. Zo kun je de diverse (verkoop)exposities bezoeken, maar kun je ook een kop koffie drinken of een hapje eten in het Cultuurcafé van het museum. En is het lekker weer? Dan kun je in de binnentuin van het museum genieten van het warme zonnetje.

Stadsmuseum Harderwijk is niet alleen een leuk museum, maar mag ook echt het culturele centrum van de stad Harderwijk genoemd worden. Je kunt er leuke tentoonstellingen bekijken, maar je kunt het museum ook bezoeken voor een kop koffie of thee, een lekkere lunch of een verkoopexpositie. En omdat het museum zowel een café als een binnentuin heeft, kun je zelf kiezen of je binnen of buiten wil ontspannen met een hapje of een drankje.

Een ontmoetingsplaats voor jong en oud
Door de aanwezigheid van een café (het Cultuurcafé), een museumwinkel en een prachtige binnentuin, is Stadsmuseum Harderwijk meer dan slechts een museum. Het museum wordt ook wel gezien als de centrale ontmoetingsplaats van de stad Harderwijk en is voor toeristen zeker de moeite waard om te bezoeken. Niet alleen vanwege de interessante tentoonstellingen en exposities van het museum, maar ook zeker vanwege de unieke sfeer in het gezellige gebouw.

Faciliteiten

Stadsmuseum Harderwijk adresgegevens

Stadsmuseum Harderwijk
Donkerstraat 4
3841 CC HARDERWIJK

Telefoon: 0341-414468
E-mail: info@stadsmuseum-harderwijk.nl

Andere leuke dagjes uit