daguitje.nl

Haagse Varende Wijnproeverij tickets en aanbiedingen

Haagse Varende Wijnproeverij

Vaak is het lastig om de juiste wijn te vinden voor een bepaalde gelegenheid. Maak daarom nu kennis met allerlei wijnen van verschillende druiven middels een wijnproeverij op het water. De wijnproeverij wordt gegeven aan boord van de antieke salonboot “Oriënt” of de trekschuit “De Toekomst”. Tijdens een varende wijnproeverij vaar je vanuit Den Haag langs de oude landhuizen aan de Vliet rondom Voorburg. Hier zie je het voormalig buitenhuis van Constantijn Huygens en Park Vreugd en Rust. Er worden ook rondvaarten georganiseerd met bepaalde thema’s waarbij een andere route gevaren wordt.

Zowel de salonboot als de trekschuit zijn overdekt en verwarmd. Hierdoor kun je ook in de winter genieten van een sfeervolle rondvaart. 
Tijdens de rondvaart vertelt een sommelier je stapsgewijs hoe je het beste een wijn kunt proeven. Een standaard arrangement bestaat uit een mousserende wijn zoals een prosecco, gevolgd door enkele rode, witte en rosé wijnen. Als afsluiting wordt een dessertwijn of port-rosé geserveerd.

Faciliteiten

Haagse Varende Wijnproeverij adresgegevens

Uilebomen 2
Historische Haven Zieken / Spui
2511 VM Den Haag
070 211 6105

Andere leuke dagjes uit