Rederij Lovers Rondvaarten

  1. Daguitje / 
  2. Bezienswaardigheden / 
  3. Rederij Lovers Rondvaarten

Amsterdamse rondvaarten door de pittoreske grachten van onze hoofdstad.


Een boottocht is een van de populairste manieren om kennis te maken met de prachtige stad Amsterdam. Rederij Lovers biedt hiervoor verschillende cruises waarbij je door de Amsterdamse grachten vaart. Je kunt ervoor kiezen om een uur durende rondvaart te maken waarbij je veel bezienswaardigheden van de stad ziet zoals de havens, het VOC-schip, de magere brug over de Amstel en de Zevenbogenbruggengracht.

Tijdens de vaart wordt je geïnformeerd middels audio apparatuur. Je kunt de rondvaart naar eigen keus uitbreiden. Zo is er de mogelijkheid om de rondvaart te combineren met een van de andere uitjes in Amsterdam. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van het hop off – hop on principe, waarbij er 7 in- en uitstap mogelijkheden zijn. 
Ook kun je er voor kiezen om de rondvaart uit te breiden met een borrel of uitgebreid diner. Het is ook mogelijk om ’s avonds een tocht te gaan maken. Dit zorgt voor een sfeervolle en romantische tocht door de prachtige verlichting langs de grachten. Je leert Amsterdam op een hele bijzondere manier kennen!


Faciliteiten

Rolstoelvriendelijk

Geen Wifi

Huisdieren verboden

Kindvriendelijk uitje

Geen eigen eten/drinken

Horeca aanwezig

Dit uitje is buiten

Locatie


Prins Hendrikkade 25
1012 TM, Amsterdam

Openingstijden


Het hele jaar geopend van 08:30 uur tot 22:00 uur.

Prijzen


Volwassenen
€15,00

Kinderen
€8,00

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen voor Rederij Lovers Rondvaarten


Schrijf een beoordeling over Rederij Lovers Rondvaarten

Ontvang geweldige kortingen en unieke uitjes-tips