daguitje.nl

Imbali (scooterhuur) tickets en aanbiedingen

Imbali (scooterhuur)

Ontdek het mooie landschap van Zuid Limburg met een hippe scooter van Imbali. Met deze moderne, duurzame en veilige scooters toer je met behulp van een routekaart door unieke stukjes van Nederland. Dit zorgt voor een onvergetelijk avontuur en is erg geschikt voor een uniek dagje uit.

Het rijden op een scooter is niet moeilijk en kan gedaan worden door onervaren mensen, je hoeft hierbij geen helm te dragen. Een ander voordeel van een scooter is dat je hem makkelijk kunt parkeren. 
De rit op een scooter zorgt voor een onvergetelijke dag langs de heuvellandschappen en boerderijen. Geniet van de pittoreske dorpjes en neem een kijkje in de winkelstraten.

Neem plaats op een van de terrassen en geniet van een kopje koffie of een borrel. Kies er op een zonnige dag voor om een picknick mee te nemen, zodat je hier midden in de natuur kunt genieten van een lunch. 
Ook kun je naar Valkenburg aan de Geul toeren, het zuidelijkste puntje van Zuid-Limburg vlakbij Maastricht en Luik. Deze plaatjes zijn zeker de moeite waard om te bezoeken en hebben vele toeristische attracties.

Faciliteiten

Imbali (scooterhuur) adresgegevens

Hoofdstraat 53
Mechelen
Tijden het seizoen telefonisch bereikbaar van 09.30 tot 18.00 op 06 22287975
Buiten de openingstijden kan je mailen naar: info@imbali.nl

Andere leuke dagjes uit