Bosbad Amersfoort

  1. Daguitje / 
  2. Zwembaden / 
  3. Bosbad Amersfoort

Lekker weer? Ga in de open lucht zwemmen!


Als het lekker weer is in Nederland, kun je bij Bosbad Amersfoort terecht om lekker in de open lucht de verkoeling op te zoeken. Bosbad Amersfoort is een openlucht zwembad in de bosrijke omgeving van de stad, waar je onder andere diverse zwembaden, peuterbaden, glijbanen en duikplanken kan vinden. Het zwembad is geopend in de zomermaanden en biedt in de heetste periode van het jaar de verkoeling waar je naar op zoek bent.

Geniet van de natuur en van verkoeling
Bezoek je Bosbad Amersfoort, dan kun je genieten van een natuurlijke omgeving en tegelijkertijd de natuur opzoeken. Naast het feit dat alle faciliteiten van het zwembad zich in de open lucht bevinden, heeft het zwembad ook nog een grote ligweide waar je lekker kan zonnen. En omdat het zwembad en de ligweide zich midden in de natuur bevinden, kunje hier heerlijk tot rust komen.


Faciliteiten

Ongeschikt voor rolstoelen

Geen Wifi

Huisdieren verboden

Kindvriendelijk uitje

Eigen eten/drinken

Horeca aanwezig

Dit uitje is buiten

Locatie


Barchman Wuytierslaan 232
3819 AC, Amersfoort
t: 033-8881778

Openingstijden


Gedurende de zomer afhankelijk van de watertemperatuur. Als de temperatuur van het water onder de 16 graden is, gaat het bad helaas niet open.

Prijzen


De toegangsprijs is € 4,70 per persoon, voor zowel kinderen en volwassenen als senioren. Voor kinderen van 0 en 1 jaar is de toegang gratis.

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen voor Bosbad Amersfoort


Schrijf een beoordeling over Bosbad Amersfoort

Ontvang geweldige kortingen en unieke uitjes-tips